Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Céginformáció: a HELP-BULL BT 19 éve alapított szolgáltató Betéti Társaság, mely a kezdetekben kulturális, illetve kereskedelmi tevékenységet folytatott. 1988 óta, immár tíz éve a főtevékenység a közös képviselet, társasházkezelés és ezekhez kapcsolódó szolgáltatások*.

Tevékenységi kör: közös képviselet, gondnokság, liftügyelet, takarítás, futárszolgálat**, biztonsági szolgálat, bankügyletek, OTP-lakástakarékpénztár

Munkavállalás helye: Budapest és közvetlen környéke

Kapcsolatfelvétel, megrendelés módja: telefonos, e-mailes megkeresés

Referenciamunkák: A közös képviseletet a saját lakótársaim felkérésére vállaltam Budapest XVII. kerületében tiszteletdíjasként, majd amikor szakmai és végzettségbeli követelményeket támasztott a társasházi törvény, vállalkozásszerűen is. A lakóközösség érdekét elsődlegesként szem előtt tartva az alacsony közös költség, felelős gazdálkodás és a piaci árhoz képest mérsékelt vállalkozási díjnak köszönhetően immár 10. éve választott újra a lakóközösség.
Közben a ház anyagi helyzete stabil lett, a közös költség alacsony, a ház biztonságosan, gazdaságosan üzemel. Tavalyi évtől a főváros IV. kerületében is vállaltunk szövetkezeti lakáskezelést.

 

­*      gondnokság, liftügyelet, házipénztár kezelés, könyvelés, takarítás, biztonsági szolgálat, távfelügyelet

**   futár és postai szolgáltatás, illetve személyszállítás az ország egész területére, esetleg külföldre is egyedi megállapodással.